2008. gada 14. janvārī tiks izsludināts projektu konkurss programmā „Atbalsts ieguldījumiem mikro un mazo komersantu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās”.

Programmas ietvaros atbalsts paredzēts tādiem izdevumiem kā:
  • ieguldījumiem pamatlīdzekļos, t.sk, iekārtu iegādei, ēku un būvju būvniecībai, rekonstrukcijai, kas saistīti ar jauna uzņēmuma izveidi, esoša uzņēmuma paplašināšanu, esoša uzņēmuma produkcijas daudzveidošanu ar jauniem papildu produktiem vai esoša uzņēmuma vispārējā ražošanas procesa būtisku maiņu;
  • nemateriālajiem ieguldījumiem, t.sk., programmatūras, licenču un patentu iegādei, kas saistīti ar jauna uzņēmuma izveidi, esoša uzņēmuma paplašināšanu, esoša uzņēmuma produkcijas daudzveidošanu ar jauniem papildu produktiem vai esoša uzņēmuma vispārējā ražošanas procesa būtisku maiņu.


  • Finansējuma saņēmēji:
  • Mazie uzņēmumi, kuri plāno īstenot projektu īpaši atbalstāmajās teritorijās.
  • Mikro un mazie uzņēmumi, kuri plāno īstenot projektu kādā no 10 minētajām rajonu pilsētām - Bauska, Madona, Alūksne, Gulbene, Valka, Balvi, Preiļi, Krāslava, Ludza, Kuldīga.

  • Atbalsta intensitāte un atbalsta apjoms:
    Maksimālais atbalsta apjoms, kas atgūstams šo projektu ietvaros, ir noteikts 70 000 LVL. Atbalsta intensitāte var sasniegt līdz 50% no attiecināmo izmaksu kopsummas.

    Ja rodas interese par projektu sagatavošanu šajās programmās, droši zvaniet vai rakstiet mums. Ar prieku palīdzēsim sagatavot kvalitatīvu projekta pieteikumu.
    08 11 2007




    Ja vēlaties saņemt jaunumus no “EIROTILTS”, ierakstiet savu E-pasta adresi šeit!




    Mūsu birojs Rīgā:
    Kr. Valdemāra ielā 57/59, 3.stāvā




    Telefons: 67898129
    Fakss: 67898130
    Mob: 27044662
    E-pasts: eirotilts@eirotilts.lv

    Rekvizīti