Vēlamies informēt, ka no 9.februāra līdz 9.martam tūrisma pakalpojumu sniedzējiem būs iespēja iesniegt projektus projektu programmā „Tūrisma aktivitāšu veicināšana” .

Projekta mērķis: veicināt nelauksaimnieciskās aktivitātes lauku teritorijā, attīstot un pilnveidojot lauku tūrismu un ar tūrismu saistītos pakalpojumus un infrastruktūru.
Pasākuma īstenošanas vieta: visa Latvijas teritorija, izņemot republikas pilsētas un rajonu administratīvo centru pilsētas.
Atbalsta saņēmēji: zemnieku saimniecības, fiziskās personas, komersanti.
Atbalsta intensitāte: 30%, 40% vai 50% atkarībā no projekta īstenošanas vietas.
Projektā atbalstāmās aktivitātes:
  • esošo tūrisma mītņu līdz 20 gultasvietām rekonstrukcija vai vienkāršota rekonstrukcija;
  • esošo tūrisma mītņu ēdināšanas bloka būvniecība, rekonstrukcija vai vienkāršota rekonstrukcija, nepieciešamā aprīkojuma iegāde;
  • kempingu un jaunatnes tūrisma mītņu koplietošanas virtuves, ēdamtelpas, tualetes un dušas jauna būvniecība, rekonstrukcija vai vienkāršota rekonstrukcija neietverot pirts un saunas;
  • tūrisma pakalpojumu sniegšanas dažādošana (piemēram, aktīvās atpūtas taku, dabas atpūtas parku, atrakciju, zirgu izjāžu laukumu, distanču slēpošanas trašu, veloceliņu, ūdens tūrisma apmetņu, sporta laukumu, sporta un atpūtas būvju izveidošana vai pilnveidošana, infrastruktūras pielāgošana personām ar funkcionāliem traucējumiem, inventāra iegāde tūrisma pakalpojumu nodrošināšanai, nojumes vai slēgtu telpu izveide inventāra glabāšanai);
  • vides aizsardzības investīcijas tūristu mītnē – notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un nosēdaku izbūve vai rekonstrukcija, azbestu saturošo jumta seguma materiālu nomaiņa ar videi draudzīgu materiāla segumu.

  • Mēs piedāvājam sagatavot kvalitatīvu projekta pieteikumu un ar to saistīto dokumentāciju, kā arī sniedzam konsultācijas visā projekta ieviešanas laikā un nodrošinām gala atskaites sagatavošanu.
    Sazinieties ar mums, un mēs sniegsim Jums noderīgu informāciju arī par citiem projektu konkursiem, kuri iespējams ir piemēroti tieši Jūsu idejām.
    Būsiet laipni gaidīti mūsu birojā uz bezmaksas konsultāciju, lai kopīgi izvērtētu Jūsu iespējas piesaistīt ES fondu līdzekļus.

    14 01 2009




    Ja vēlaties saņemt jaunumus no “EIROTILTS”, ierakstiet savu E-pasta adresi šeit!




    Mūsu birojs Rīgā:
    Kr. Valdemāra ielā 57/59, 3.stāvā




    Telefons: 67898129
    Fakss: 67898130
    Mob: 27044662
    E-pasts: eirotilts@eirotilts.lv

    Rekvizīti